0168 OFF-ROAD MKB MOERDIJK 13-10-22

13
okt - 22

INSTAP-EVENT: IMPORT EN EXPORT VAN WEG NAAR WATER EN SPOOR

Ervaart u problemen of maakt u zich zorgen over uw import en export van goederen over de weg door het groeiende chauffeurstekort, krapte van beschikbare capaciteit, congestie op de autowegen
en in de zeehavens, veiligheid en diefstal onderweg, en klimaatmaatregelen? Dan is het belangrijk om te weten dat bedrijven in Moerdijk en omgeving de handen ineen hebben geslagen om samen robuuste transportroutes op te zetten met de binnenvaart naar de havens van Rotterdam en Antwerpen, shortsea naar de UK en over het spoor door Europa tot in Italië en Polen.

INSTAPPEN MAAR…
Voor MKB in Moerdijk en omgeving is het daarom nu het moment om ook gebruik te gaan maken van deze duurzame transportoplossingen en in te stappen op de zogenoemde Joint Corridors Off-Road. Het maakt in één klap uw import en export voor vandaag en morgen buitengewoon betrouwbaar en 400% concurrerend. Kom donderdagmiddag 13 oktober 2022 naar het 0168 Off-Road Instap-event speciaal voor het MKB van Moerdijk e.o. Daar laten wij u kennismaken met de mogelijkheden en voordelen van import en export over het spoor en water. Speciaal het MKB krijgt een uniek kijkje in de logistieke keuken van de trimodale draaischijf van CCT Moerdijk, strategisch gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen. Geschikt voor containers, breakbulk en projectlading.

PROGRAMMA
Donderdag 13 oktober 2022
14.45 – 15.00 uur: inloop.
15.00 – 15.45 uur: welkom en korte uitleg.
15.45 – 17.00 uur: start ‘Off-Road Rally’ rondleiding op de overslagterminals voor binnenvaart, shortsea en spoor.
17.00 – 18.00 uur: MKB-netwerkborrel, met volop kans tot het stellen van uw bedrijfsspecifieke vragen over import en export en het gesprek aan te gaan met tevreden verladers en vervoerders die u reeds zijn voorgegaan.

Locatie
Restaurant Passant
Plaza 11
4782 SL Moerdijk (vanaf hier vertrek met de bus naar de
overslagterminals van CCT Moerdijk).

Kosten
Aan dit instap-event zijn voor bedrijven geen kosten verbonden.

Inschrijven
U kunt zich tot 11 oktober 2022 inschrijven voor deze leuke, informele en informatieve middag.