077 OFF-ROAD MKB VENLO E.O.

26
Sep - 23

Ervaart u problemen of maakt u zich zorgen over uw import en export van goederen over de weg door het groeiende chauffeurstekort, krapte van beschikbare capaciteit, congestie op de autowegen, veiligheid en diefstal onderweg, en klimaatmaatregelen? Dan is het belangrijk om te weten dat bedrijven in Venlo en omgeving de handen ineen hebben geslagen om samen robuuste transportroutes op te zetten over het spoor en water vanaf de Maasvlakte naar Venlo en verder Europa in.

 

Instappen maar

Voor MKB in Venlo en omgeving is het daarom nu het moment om ook gebruik te gaan maken van deze duurzame transportoplossingen en in te stappen op de zogenoemde Joint Corridors Off-Road. Het maakt in één klap uw import en export voor vandaag en morgen buitengewoon betrouwbaar en 400% concurrerend.

Kom dinsdagmiddag 26 september 2023 naar het 077 Off-Road Instap-event speciaal voor het MKB van Venlo e.o. Daar laten wij u kennismaken met de mogelijkheden en voordelen van import en export over spoor en water. Speciaal het MKB krijgt een uniek kijkje in de logistieke keukens van de overslagterminals naar de binnenvaart en het spoor in combinatie bedrijfsbezoeken aan een aantal bedrijven uit de regio die er al gebruik van maken.

 

Programma

Dinsdagmiddag 26 september 2023

15.00 – 15.15 uur:    Inloop.

15.15 – 16.00 uur:    Welkom en korte uitleg.

16.00 – 17.00 uur:   Start ‘Off-Road Rally’ (per bus) naar de Hutchison Ports terminal met een exclusieve rondleiding . Met aandacht voor Broekman Logistics, Seacon Logistics, CTV, reefer containers en additionele services voor containers.

17.00 – 18.00 uur:  MKB-netwerkborrel, met volop gelegenheid tot het stellen van uw bedrijfsspecifieke vragen over import en export en het gesprek aan te gaan met tevreden verladers en vervoerders die u reeds zijn voorgegaan.

 

Locatie

Innovation Hub | Stichting Supply Chain Valley | Supply Chain Valley B.V.  Malcom McLeanstraat 4 | 5975 WG Sevenum

 

Kosten

Aan deze MKB-middag zijn geen kosten verbonden.

 

Inschrijven

U kunt zich tot 21 september 2023 inschrijven voor deze leuke, informele en informatieve middag.