Efficienter vervoeren (per container), durf buiten de box te denken, wij helpen u op weg !  

16 feb 2023

Met het Joint Corridors Off-Road Programma willen we bedrijven helpen bij het maken van de modal shift en het vervoeren van goederen via het spoor of via het water. Denk jij erover om de overstap te maken en wil je besparen op transportkosten en het milieu helpen? Maak dan gebruik van de gratis ONE WAY/cabotage containers van K-tainer Trading BV en bespaar op retourtransport en CO2-uitstoot! Bekijk gerust het filmpje wat wellicht meer visueel beeld geeft en ontdek hoe we kunnen samenwerken aan een duurzamere toekomst.

Introductie

Gebrek aan vervoerders (chauffeurs), transportmateriaal, CO2 heffingen en als maar duurdere brandstofprijzen, zorgen ervoor dat bedrijven genoodzaakt worden om efficienter met transport om te gaan. Bedrijven die hierbij durven om buiten de box te denken en hun huidige (trailer vervoer) aan te vullen met ONE WAY / cabotage containers, kunnen wij een heel eind op weg helpen met gratis gebruik van containers naar diverse bestemmingen in heel Europa. Door de toenemende krapte in de transportsector willen we  door samenwerking binnen de logistieke (container) keten u op weg helpen uw goederen op de meest milieu vriendelijke manier te vervoeren, tegen lagere kosten.

Samenwerking levert u rendement op

( hoe gaat het in z’n werk?)

 K-tainer is een container trader die vanuit Rotterdam en Antwerpen containers verkoopt naar diverse klanten in geheel Europa. Omdat wij zelf geen lading hebben om de containers mee te vullen, zijn wij altijd op zoek naar partners die ladingen moeten vervoeren naar diverse bestemmingen in Europa. Indien we dezelfde bestemming hebben, worden onze containers gratis voor u in bruikleen meegegeven. U mag de containers 30 dagen kosteloos gebruiken. Alle containers worden uitsluitend op “ONE WAY” basis gebruikt. Er is dus nooit een retour transport noodzakelijk. Zodra u de goederen hebt gelost bij uw klant, hebben wij om de hoek een depot waar de lege container ingeleverd kan worden. Doordat de containers NOOIT leeg retour komen, besparen we veel CO2 uitstoot ! Deze besparing krijgt u van ons cadeau ter verbetering van uw eigen CO2 footprint !

Samengevat: extra transportmogelijkheden, zonder kosten en zonder verplichtingen, die bovendien zorgen tot besparingen…de moeite van het onderzoeken waard !

Er staan diverse soorten en maten containers beschikbaar voor u. Deze containers mogen kosteloos door u gebruikt worden. U maakt zelf uit voor welke modaliteit u de container wil gaan gebruiken : truck / trein / schip. U heeft dus naast uw eigen transport equipment een extra vloot aan containers beschikbaar voor transport. Investering € 0,-. U heeft alleen een container chassis nodig voor vervoer over de weg, maar veel van uw huis vervoerders beschikken ook over containerchassis….dit is een kwestie van even navragen. Na lossing op de eindbestemming wordt de container achtergelaten op het nabij gelegen container depot: Job done !

Kijk gerust het filmpje voor meer visueel beeld.

https://youtu.be/Sp9X8s43Kyo