Joint Systems

TOTAL SYSTEM EFFICIENCY

Joint Systems brengt digitale technologieën, hardware en software, van toonaangevende Nederlandse leveranciers bij elkaar op de Nederlandse Joint Corridors. Met als doel het realiseren van Total System Efficiency voor buitengewone productiviteitsverbetering en duurzame groei van multimodaal transport.

Samen creëren de technologieleveranciers binnen Joint Systems extra toegevoegde waarde door hun geavanceerde producten van tevoren al naadloos met elkaar te integreren: direct digitale en eindeloze uitwisseling van multimodale transportinformatie en beelden. Met als resultaat het betrouwbaar en snel kunnen leveren van beschikbare en nieuwe technologieën aan multimodale overslagterminals, vervoerders en verladers. Standaard en maatwerk praktijktoepassingen.

LESS IS MORE AND BETTER

Joint Systems ‘24/7 End2End’ zichtbaarheid, beschikbaarheid en schaalbaarheid biedt bedrijven wereldwijd grip op hun multimodale transportprestaties: meer multimodale transportboekingen, transportverwerking en transportmonitoring van containers en goederen tegen minder kosten en tijd besteed. Less is more and better. Zo neemt Joint Systems de barrières weg voor productiviteitsverbetering en groei van multimodaal transport op Joint Corridors, dat allemaal in een sterk veranderende wereld met schaarste in personeel, materieel en tijd.

 

PRE-INTEGRATED TECHNOLOGIES

Binnen Joint Systems brengen onderstaande technologieleveranciers hun expertisen en innovatiekrachten bij elkaar in een constructieve samenwerking. Andere technologieleveranciers welke open staan voor samenwerking en innovatie zijn welkom. Geselecteerde Off-RoadRunners van middelbare beroepsopleidingen, hogescholen en universiteiten worden slim ingezet bij de praktijktoepassing en doorontwikkeling van Joint Systems. Samen leren, groeien en doorbraken realiseren in multimodaal transport gaan zo hand-in-hand.

Meer informatie over Joint Systems? Neem contact op met een van onderstaande partijen.

 

Specialisatie: Multimodaal e-CMR.

www.collectgo.eu

 

 

 

 

Specialisatie: Multimodaal IoT en GPS Sensoren (Goederen en RTI) en Visual Stacking.

www.innotractor.com

 

 

 

Specialisatie: Multimodaal TOS en TMS.

www.modality.nl

Specialisatie: Multimodaal IoT en GPS Sensoren (Containers), Containerboeking en End2End Visibility.

www.pharox.io

 

 

Specialisatie: Multimodaal OCR en Images.

www.sentors.nl