MULTIMODAAL TRANSPORT EXPO 2024

14
mrt - 24

Op 14 maart 2024 organiseert Nieuwsblad Transport in samenwerking met Flows en Schuttevaer opnieuw de Multimodaal Transport Expo vanuit het Breepark Breda.

Dé plek waar transport- en logistieke bedrijven uit de Nederlandse én Vlaamse markt samenkomen. Met een mooie balans tussen het vergaren van kennis op diverse podia en nieuwe relaties ontmoeten op de beursvloer. Alle modaliteiten zijn vertegenwoordigd en komen aan bod, van binnenvaart en shortsea tot wegtransport, spoor en luchtvracht.

Dit jaar schitteren wij voor het eerst op de Multimodaal Transport Expo met onze eigen stand, samen met onze gewaardeerde partners RailCargo, Evofenedex en in nauwe samenwerking met Lean&Green op stand 5.101!

✨ Wat je niet mag missen:

🔗 Twee Sessies van Joint Corridors Off Road:
1️⃣ Joint Off Road Systems: slagkracht in multimodaal met ‘total system efficiency. Administratieve en logistieke processen volledig digitaliseren en sterk vereenvoudigen om multimodaal goederenvervoer aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor verladers en vervoerders.  De technologie bedrijven Collect+Go, InnoTractor, Pharox en Sentors pre-integreren naadloos hun innovatieve systemen op het gebied van AI, e-CMR, GPS-tracking, IoT, OCR, TMS, TOS, End2End Visibility en Visual Stacking. Het resultaat is ‘Total System Efficiency’ in de vrachtboeking, verwerking en monitoring van toekomstbestendig multimodaal goederenvervoer. Joint Systems wordt uitgevoerd samen met de deelnemende bedrijven van Joint Corridors Off-Road en ondersteund door Digitale Infrastructuur Logistiek.

2️⃣ Joint Corridor 3.0; Joint Corridors, Slagkracht met Superkampioenen in multimodaal goederenvervoer. Joint Corridors Off-Road en de ‘Kampioenen van Multimodaal’ pakken door op het doelgericht bereiken en uitnodigen van nieuwe verladers en vervoerders voor multimodaal goederenvervoer. De verschuiving van vrachtvervoer over de weg naar intermodaal transport staat onder druk. Daaraan liggen diversen redenen ten grondslag. Toch is het moment voor modal shifting nu echt gekomen.

en nog veel meer zoals:

  • Exclusief netwerkontbijt
  • 70 exposanten
  • Inhoudelijk programma op vijf podia
  • Diverse activiteiten
  • Ontmoet de redactie van Flows, Nieuwsblad Transport & Schuttevaer
  • Netwerklunch én borrel op de beursvloer
  • Maak kennis met nieuwe businesspartners