0181 OFF-ROAD MKB BOTLEK e.o.

19
Apr - 22

ZORGELOOS DICHTBIJ

Ervaart u problemen of maakt u zich zorgen over uw export en import van goederen over de weg door het groeiende chauffeurstekort, krapte van beschikbare capaciteit, congestie op de autowegen en in de zeehavens, veiligheid en diefstal onderweg, en klimaatmaatregelen?

Dan is het belangrijk om te weten dat bedrijven in Botlek-Rotterdam en omgeving de handen ineen hebben geslagen om samen robuuste transportroutes op te zetten over het spoor door Europa.

INSTAPPEN MAAR…

Voor MKB in Rotterdam en omgeving is het daarom nu het moment om ook gebruik te gaan maken van deze duurzame transportoplossingen en in te stappen op de zogenoemde Joint Corridors Off-Road. Het maakt in een klap uw export en import voor vandaag en morgen buitengewoon betrouwbaar en 400% concurrerend.

Kom dinsdagmiddag 19 april 2022 naar het 0181 Off-Road Instapevent speciaal voor het MKB van Rotterdam e.o. Daar laten wij u kennismaken met de mogelijkheden en voordelen van import en export over het spoor. Speciaal het MKB krijgt een uniek kijkje in de logistieke keuken van de overslagterminal naar het spoor in combinatie met de snelle en slimme logistieke afwikkeling door Bertschi.

PROGRAMMA

15.00 – 15.15 uur: inloop

15.15 – 15.30 uur: welkom en korte uitleg

15.30 – 16.30 uur: rondleiding terminal met demonstratie van de logistieke operatie

16.30 – 18.00 uur: naborrelen, met volop gelegenheid tot het stellen van uw bedrijfsspecifieke vragen en het gesprek aan te gaan met verladers en vervoerders die u reeds zijn voorgegaan.

Locatie

Bertschi, Theemsweg 27, in Botlek – Rotterdam.