MULTIMODAAL TRANSPORT EXPO 2024

14
Mar - 24

Op 14 maart 2024 organiseert Nieuwsblad Transport in samenwerking met Flows en Schuttevaer opnieuw de Multimodaal Transport Expo vanuit het Breepark Breda.

Dé plek waar transport- en logistieke bedrijven uit de Nederlandse én Vlaamse markt samenkomen. Met een mooie balans tussen het vergaren van kennis op diverse podia en nieuwe relaties ontmoeten op de beursvloer. Alle modaliteiten zijn vertegenwoordigd en komen aan bod, van binnenvaart en shortsea tot wegtransport, spoor en luchtvracht.

Dit jaar schitteren wij voor het eerst op de Multimodaal Transport Expo met onze eigen stand, samen met onze gewaardeerde partners RailCargo, Evofenedex en in nauwe samenwerking met Lean&Green op stand 5.101!

✨ Wat je niet mag missen:

🔗 Twee Sessies van Joint Corridors Off Road:
1️⃣ 10.00 uur tot 10.45 uur Joint Off Road Systems: slagkracht in multimodaal met ‘total system efficiency. Administratieve en logistieke processen volledig digitaliseren en sterk vereenvoudigen om multimodaal goederenvervoer aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor verladers en vervoerders.  De technologie bedrijven Collect+Go, InnoTractor, Pharox en Sentors pre-integreren naadloos hun innovatieve systemen op het gebied van AI, e-CMR, GPS-tracking, IoT, OCR, TMS, TOS, End2End Visibility en Visual Stacking. Het resultaat is ‘Total System Efficiency’ in de vrachtboeking, verwerking en monitoring van toekomstbestendig multimodaal goederenvervoer. Joint Systems wordt uitgevoerd samen met de deelnemende bedrijven van Joint Corridors Off-Road en ondersteund door Digitale Infrastructuur Logistiek.

2️⃣ 12.00 uur tot 12.30 uur Joint Corridor 3.0; Joint Corridors, Slagkracht met Superkampioenen in multimodaal goederenvervoer. J

Ontdek de toekomst van de kampioenen multimodaal transport met Joint Corridors Off Road! Samen versterken we de concurrentiepositie van multimodaal goederenvervoer en zetten we in op het duurzaam opvangen van de groeiverwachting en knelpunten in het goederenvervoer over de weg. Onze jarenlange inzet voor branding werpt vruchten af, talloze bedrijven en organisaties zitten in ons netwerk maar we willen meer op het spoor en op de binnenvaart hebben. Met de vernieuwde topsector logistiek 3.0 is de strategie sterker dan ooit gericht op het versterken van de concurrentiekracht van het multimodale goederenvervoer. Frans van den Boomen activator Joint Corridors Off-Road deelt de details van de vernieuwde aanpak en hoe we de groei en knelpunten in het goederenvervoer over de weg aanpakken. Neem daarna deel aan de interactieve sessie met experts als Frans van den Boomen,  Sebastiaan van Dorsser (Hutchison Port Europe Intermodal), Hans Kanters (Van den Bosch) , en David Besseling (Samskip). Ontdek hoe we samen slagkracht creëren in multimodaal goederenvervoer! De sessie staat onder leiding van Babiche van de Loo

en nog veel meer zoals:

  • Exclusief netwerkontbijt
  • 70 exposanten
  • Inhoudelijk programma op vijf podia
  • Diverse activiteiten
  • Ontmoet de redactie van Flows, Nieuwsblad Transport & Schuttevaer
  • Netwerklunch én borrel op de beursvloer
  • Maak kennis met nieuwe businesspartners