Efficiënt Transport = Goedkoop Transport

Goedkoop transport zonder in te leveren op betrouwbaarheid
Voor bedrijven is het besparen op transportkosten altijd al een prioriteit geweest. Efficiëntie is daarin vaak de sleutel. Een van de grootste vooroordelen over het vervoer per trein of over het water is, is dat het langer duurt. Niets is minder waar, meerdere keren per week vertrekken er treinen en/of schepen uit onze joint corridor locaties en ze varen/rijden 24 uur per dag. Daarnaast kan een trein of schip een veelvoud van het aantal containers vervoeren t.o.v. één vrachtwagen.

Door onze samenwerkingen binnen het MBK bent u niet de enige die mee gaat op vervoer, er worden verschillende vrachten van verschillende bedrijven gecombineerd. Des te meer containers er vervoerd worden, des te goedkoper het wordt.

Oplossing voor het chauffeurstekort

En het schaalvoordeel is niet het enige voordeel, efficiëntie is er ook in jouw personeelsbestand. Wanneer uw chauffeurs minder lang op de weg hoeven te zitten, zijn ze eerder weer beschikbaar. Zo helpt het ook het chauffeurstekort op te lossen.

Wel zo veilig

Via de joint corridors vervoert u uw vracht op één van de veiligste manieren door Europa en daarbuiten. Minder weg-kilometers verkleint de kans behoorlijk op onveilige situaties. Boten en treinen zijn immers minimaal betrokken bij ongevallen, worden nagenoeg nooit overvallen en gaan rechtstreeks naar de bestemming.