0168 – Off Road MKB Moerdijk e.o

10
Mar - 22

ZORGELOOS DICHTBIJ

Ervaart u problemen of maakt u zich zorgen over uw export en import van goederen over de weg door het groeiende chauffeurstekort, krapte van beschikbare capaciteit, congestie op de autowegen en in de zeehavens, veiligheid en diefstal onderweg, en klimaatmaatregelen? Dan is het belangrijk om te weten dat bedrijven in Moerdijk en omgeving de handen ineen hebben geslagen om samen robuuste transportroutes op te zetten met de binnenvaart naar de havens van Rotterdam en Antwerpen, shortsea naar de UK en over het spoor door Europa tot in Italië en Polen.

INSTAPPEN MAAR…

Voor MKB in Moerdijk en omgeving is het daarom nu het moment om ook gebruik te gaan maken van deze duurzame transportoplossingen en in te stappen op de zogenoemde Joint Corridors Off-Road. Het maakt in een klap uw export en import voor vandaag en morgen buitengewoon betrouwbaar en 400% concurrerend. Kom donderdagmiddag 10 maart 2022 naar het 0168 Off-Road Instapevent speciaal voor het MKB van Moerdijk e.o. Daar laten wij u kennismaken met de mogelijkheden en voordelen van import en export over het spoor en water. Speciaal het MKB krijgt een uniek kijkje in de logistieke keuken van de trimodale draaischijf van CCT Moerdijk, strategisch gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen. Geschikt voor containers, breakbulk en projectlading.

PROGRAMMA

Donderdag 10 maart 2022

14.45 – 15.00 uur: inloop

15.00- 15.45 uur: welkom en korte uitleg

15.30 – 17.00 uur: start ‘Off-Road Rally’ rondleiding op de overslagterminals voor binnenvaart, shortsea en spoor.

17.00 – 18.00 uur: MKB-netwerkborrel, met volop gelegenheid tot het stellen van uw bedrijfsspecifieke vragen over export en import en het gesprek aan te gaan met tevreden verladers en vervoerders die u reeds zijn voorgegaan

LOCATIE

Restaurant Passant

Plaza 11

4782 SL Moerdijk

 

Vanaf hier vertrek met een bus naar de overslagterminals van CCT Moerdijk.