0320 OFF-ROAD MKB LELYSTAD

03
Nov - 22

INSTAP-EVENT: IMPORT EN EXPORT VAN WEG NAAR WATER

Ervaart u problemen of maakt u zich zorgen over uw export en import van goederen over de weg door het groeiende chauffeurstekort, krapte van beschikbare capaciteit, congestie op de autowegen en in de zeehavens, veiligheid en diefstal onderweg, en klimaatmaatregelen? Dan is het belangrijk om te weten dat bedrijven in Lelystad en omgeving de handen ineen hebben geslagen om samen robuuste transportroutes op te zetten met de binnenvaart naar de havens van Rotterdam en Vlissingen en naar Noord-Nederland.

INSTAPPEN MAAR…
Voor MKB in Lelystad en omgeving is het daarom nu het moment om ook gebruik te gaan maken van deze duurzame transportoplossingen en in te stappen op de zogenoemde Joint Corridors Off-Road. Het maakt in een klap uw export en import voor vandaag en morgen buitengewoon betrouwbaar en 400% concurrerend.

Kom donderdagmiddag 3 november 2022 naar het Flevokust Haven Off-Road Instap-event speciaal voor het MKB van Lelystad e.o. Daar laten wij u kennismaken
met de mogelijkheden en voordelen van import en export over water. Speciaal het MKB krijgt een uniek kijkje in de logistieke keuken van de moderne terminal Flevokust Haven, geschikt voor containers, breakbulk en projectlading.

PROGRAMMA
Donderdagmiddag 3 november 2022
15.00 – 15.15 uur: Inloop.
15.15 – 15.30 uur: Welkom en korte uitleg.
15.30 – 17.00 uur: start ‘Off-Road Rally’ rondleiding op de overslagterminal voor binnenvaart. En vul zelf de Modal shift analyzer in. Binnen een dag weet u hoe uw modal shift kansen liggen.
17.00 – 18.00 uur: MKB-netwerkborrel, met volop gelegenheid tot het stellen van uw bedrijfsspecifieke vragen over export en import en het gesprek aan te gaan met tevreden verladers en vervoerders die u al zijn voorgegaan.

Locatie
CTU Flevokust
IJsselmeerdijk 85, 8221 RC Lelystad

Kosten
Aan dit instap-event zijn voor bedrijven geen kosten verbonden.

Inschrijven
U kunt zich tot 1 november 2022 hiernaast inschrijven voor deze leuke, informele en informatieve middag.