046 OFF-ROAD MKB LIMBURG

MKB INSTAP EVENT 046 LIMBURG
07
Apr - 22

INSTAP-EVENT: IMPORT EN EXPORT
VAN WEG NAAR WATER

Ervaart u problemen of maakt u zich zorgen over uw export en import van goederen over de weg door het groeiende chauffeurstekort, aankomende wegwerkzaamheden A2 Kerensheideen ‘Het Vonderen’, congestie op de autosnelwegen en in de zeehavens, veiligheid en diefstal onderweg, en klimaatmaatregelen?

Dan is het belangrijk om te weten dat bedrijven in Born en omgeving de handen ineen hebben geslagen om samen robuuste transportroutes op te zetten met de binnenvaart naar de havens van Rotterdam en Antwerpen.

INSTAPPEN MAAR…

Voor MKB Zuid Limburg is het daarom nu het moment om  ook gebruik te gaan maken van deze  duurzame transportoplossingen en in te stappen op de zogenoemde Joint Corridors Off-Road. Het maakt in één klap uw export en import voor vandaag en morgen buitengewoon betrouwbaar en 400% concurrerend.

Kom donderdagmiddag 7 april 2022 naar het Zuid Limburg Off-Road Instapevent speciaal voor het MKB. Daar laten wij u kennismaken met de mogelijkheden en voordelen van import en export over het water. Speciaal het MKB krijgt een uniek kijkje in de logistieke keuken van Barge Terminal Born, geschikt voor containers en projectlading.

PROGRAMMA
Donderdag 7 april 2022
15.00 – 15.15 uur: inloop
15.15 – 15.45 uur: welkom en korte uitleg
15.45 – 16.00 uur: start ‘Off-Road Rally’ rondleiding op de overslagterminals voor binnenvaart, shortsea en spoor
16.45 – 18.00 uur: MKB-netwerkborrel, met volop gelegenheid tot het stellen van uw bedrijfsspecifieke vragen over export en import en het gesprek aan te gaan met tevreden verladers en vervoerders
die u reeds zijn voorgegaan.

Locatie
Barge Terminal Born
Holtum Noordweg 9,
6121 RE Born

Kosten
Aan dit instapevent zijn voor bedrijven geen kosten
verbonden.

Inschrijven
U kunt zich tot 5 april hiernaast  inschrijven voor deze leuke, informele en informatieve middag.