08
Nov - 22

Jaarbeurs, Utrecht | 8, 9 en 10 november 2022

In een wereld waarin niets meer zeker is, vormt data onze enige houvast. Hoe kunnen we de stap maken naar een datagedreven logistiek en datagedreven Joint Corridors? Het antwoord ontdek je op Logistics Next en ICT & Logistiek met onze inspirerende verhalen en innovatieve oplossingen die je laten zien hoe eenvoudig op een Joint Corridor in kunt stappen.

Op dinsdag 8 november presenteren wij Joint Systems voor Joint Corridors met Collect + Go en CTT

Joint Corridors Off-Road werkt samen met Collect + Go aan het digitaliseren en efficiënt maken van multimodale werkprocessen. Combi Terminal Twente (CTT) heeft via een slimme integratie met de CargoCard van Secure Logistics het papierwerk van import- en exportcontainers volledig gedigitaliseerd met Collect + Go. Een perfect voorbeeld van toepassing van e-CMR in overslag van binnenvaart naar wegtransport en vice versa! Hiermee kunnen bedrijven nog eenvoudiger en sneller gebruik maken van multimodaal transport. Tijdens deze sessie wordt gedeeld hoe de Combi Terminal Twente (CTT) in een keer de overstap maakt naar een volledig digitaal e-CMR proces. De natuurlijke flow van gate in/ gate out wordt daarbij benut om geautomatiseerd e-documenten af te tekenen bij het ophalen of inleveren van containers.

Op woensdag 9 november presenteren wij Joint Systems voor Joint Corridors met MCS en NewWays Noord Nederland

Maakt u zich zorgen over uw import en export van goederen over de weg door het groeiende chauffeurstekort, krapte van beschikbare capaciteit, congestie op de autowegen en in de zeehavens, en klimaatmaatregelen?

Programma NewWays Noord-Nederland is aan de slag om klassiek wegvervoer te verplaatsen naar duurzaam multimodaal vervoer op gemeenschappelijke corridors. Uw krijgt een inkijk in de mogelijkheden en voordelen van import en export over water en spoor als ook inzicht in innovatieve joint systems die een bijdrage leveren aan de digitalisering van werkprocessen.

 

Op donderdag 10 november presenteren wij Joint Systems voor Joint Corridors met Routescanner
Joint Corridors Off-Road werkt samen met Routescanner. Samen zorgen zij ervoor dat het voor bedrijven eenvoudig wordt om duurzaam multimodaal containertansport optimaal te gebruiken. Routescanner is een platform waarop operators hun transportroutes en -schema’s delen en waar bedrijven hun optimale transportroutes kunnen vinden. Voor elke beschikbare Joint Corridor is er een directe koppeling naar de betreffende route in Routescanner. Bedrijven kunnen zo voor elke Joint Corridor direct alle informatie vinden over de transportroute en de aanbieders.