Joint Systems voor multimodaal transport

23
May - 23

TEKORT AAN PERSONEEL, MATERIEEL EN TIJD?

Joint Systems neemt namelijk de barrières weg voor productiviteitsverbetering en groei van multimodaal transport op Joint Corridors. Op dinsdag 23 mei 2023 kunnen inland containerterminals, vervoerders en verladers uit het landelijke netwerk van Joint Corridors Off-Road kennismaken met de mogelijkheden van Joint Systems en samen kansrijke praktijktoepassingen ontdekken.

Total System Efficiency

Joint Systems brengt digitale technologieën, hardware en software, van toonaangevende Nederlandse leveranciers bij elkaar op de Nederlandse Joint Corridors. Met als doel het realiseren van Total System Efficiency voor buitengewone productiviteitsverbetering en duurzame groei van multimodaal transport.

Pre-Integrated Technologies

Samen creëren de technologieleveranciers binnen Joint Systems extra toegevoegde waarde door hun geavanceerde producten van tevoren al naadloos met elkaar te integreren: direct digitale en eindeloze uitwisseling van multimodale transportinformatie en beelden. Met als resultaat het betrouwbaar en snel kunnen leveren van beschikbare en nieuwe technologieën aan multimodale overslagterminals, vervoerders en verladers. Andere technologieleveranciers die open staan voor samenwerking en innovatie zijn welkom.

JOINT SYSTEMS EVENT

Dinsdagochtend 23 mei 2023 10.00 – 12.00 uur

Kom dinsdagochtend 23 mei 2023 naar het Joint Systems Event speciaal voor inland containerterminals en verladers en vervoerders. Daar laten wij u kennismaken met de mogelijkheden van Joint Systems en verkennen wij graag samen met u relevante praktijktoepassingen.

Locatie
VRIJ in Culemborg

Beusichemsedijk 17

4101 NV Culemborg

Kosten

Aan dit event zijn voor bedrijven geen kosten verbonden.

Inschrijven

U kunt zich tot 21 mei inschrijven voor deze leuke en informatieve ochtend.