Masterclass binnenvaart

20
Jun - 23

Online Masterclass Water Dinsdag 20 juni van 12.00 uur tot 13.30 uur

Vervoer over water is onmisbaar. Allereerst via de binnenvaart tussen zeehavens en ons eigen achterland. Daarnaast groeit het belang van shortsea op Europese bestemmingen. Wilt u ook weten hoe goederen intermodaal vervoerd kunnen worden over water?

Bureau Voorlichting Binnenvaart en evofenedex

Wilco Volkers (Bureau Voorlichting Binnenvaart) neemt je mee in de do’s and don’ts van de binnenvaart op de Joint Corridors. Mark van Geest (evofenedex) deelt modal shift praktijkervaringen vanuit zijn achterban.

Joint Corridors Off-Road

Joint Corridors Off-Road is een landelijk faciliterend actieprogramma van de Topsector Logistiek en stimuleert de gezamenlijke ontwikkeling van multimodale transportcorridors naast de weg. Bedrijven in de eigen regio worden gefaciliteerd bij het opstarten, continu verbeteren, opschalen en robuust maken van Joint Corridors met een gemeenschappelijke herkomst en bestemming van vrachttransport.

Interesse?

Schrijf je tot 19 juni in voor deze leuke, informele en informatieve online Masterclass door je hiernaast aan te melden, u ontvangt de link uiterlijk 19 juni via de email.