Multimodaal Transport Expo 2022

21
Apr - 22

Waar ontmoeten en kennis naadloos in elkaar overlopen
Op de 4.000 vierkante meter beursvloer zijn transport- en logistieke bedrijven uit de Nederlandse en Vlaamse markt van harte welkom om elkaar weer te ontmoeten en kennis te vergaren op vlak van alle modaliteiten; binnenvaart, short sea, wegvervoer, spoor en luchtvracht. Naast de mainstage zijn er nog vijf podia waar de hele dag allerlei onderwerpen uit de logistiek aan bod komen. Hier zal het onder meer gaan over: congestie in de haven, personeelstekort, multimodale digitalisering, containers in het achterland, de mogelijkheden van waterstof, zero emissie stadsdistributie, joint corridors en grensoverschrijdende spoorverbindingen. ​​​Uiteraard houden we ook de situatie in Oekraïne nauwlettend in de gaten en zullen hier desgewenst zeker aandacht aan besteden tijdens het programma.

Joint Corridors Off-Road

Het programma Joint Corridor Off Road is gevraagd een inhoudelijke bijdrage aan de Expo te geven. In de zaal de Bonte Park, 1ste verdieping van de beurs hebben wij een interactief en divers programma opgesteld van 10.00 uur tot 18.00 uur, met de nadruk op elkaar ontmoeten, groeten en ervaringen delen. We doen dit graag met alle samenwerkingspartijen van het programma Joint Corridors Off Road zoals Greenport Nederland, EVOFENEDEX, Lean&Green, Rail Cargo Information Netherlands en Bureau Voorlichting Binnenvaart.

Het programma voor die dag wordt verdeeld in verschillende deelsessies, zodat u ook tijd heeft om de Multimodaal Transport Expo te bezoeken.

Graag vragen wij u apart te registeren voor de Multimodaal Expo via deze link. Deelname is kosteloos.We vragen u zich hiernaast te registeren voor een van de deelsessies, zodat u zeker bent van een plekje tijdens de sessie. Tussen de deelsessies door zijn wij ook altijd aanwezig om vragen te beantwoorden, mocht het niet lukken naar één van de sessies te komen. U kunt zich tot 12 april 2022 inschrijven voor deze Meet&Greet met Joint Corridors Off Road op de Multimodaal Transport Expo in Breda

Bent u na inschrijving onverhoopt toch verhinderd, laat ons dat dan z.s.m. weten op babiche.vandeloo@topsectorlogistiek.nl.