Ontbijtsessie modalshift voor Flevolandse ondernemers

12
Sep - 23

Ben jij een directeur of een logistieke manager? Heb jij minimaal 25 containerbewegingen per jaar? Dan kan een modal shift interessant zijn voor jouw bedrijf!

In Flevoland wordt 95% van de goederen nog over de weg vervoerd. Dit betekent zo’n 11.500 vrachtwagens per dag die producten komen brengen en halen. Met files, CO2-uitstoot, vertragingen, en andere ellende als gevolg. Dit kan slimmer!

Horizon Flevoland organiseert op dinsdag 12 september bij van de Valk in Lelystad samen met Noord West Connect, een ontbijtsessie voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in een modal shift. Modal shift is de term voor verandering van vervoerwijze, bijvoorbeeld van vervoer over de weg naar vervoer per spoor of per schip.

Op dinsdagochtend vanaf 08.45 uur vertellen verschillende bedrijven en ondernemers (o.a. Jysk DC Lelystad, evoFenedex, en Flevokust Haven) over hun ervaring met modal shift en vindt er een verkennende discussie plaats over de voor- en nadelen hiervan. Na afloop kun je om 10.45 uur met de bus of eigen vervoer meegaan met de rondleiding van Flevokust Haven.

Wil jij weten hoe dit wellicht ook jouw bedrijf kan helpen? Meld je dan nu aan: https://lnkd.in/eEtsyHpw