0344 OFF ROAD MKB TIEL e.o.

02
Nov - 23

Ervaart u problemen of maakt u zich zorgen over uw export en import van goederen over de weg door het groeiende chauffeurstekort, krapte van beschikbare capaciteit, congestie op de autowegen en in de zeehavens, veiligheid en diefstal onderweg,
en klimaatmaatregelen? Dan is het belangrijk om te weten dat bedrijven in Tiel en omgeving de handen ineen hebben geslagen om samen robuuste transportroutes op te zetten met de binnenvaart naar de havens van Rotterdam en Antwerpen.

INSTAPPEN MAAR…
Voor MKB in Tiel en omgeving is het daarom nu het moment om ook gebruik te gaan maken van deze duurzame transportoplossingen en in te stappen op de zogenoemde Joint Corridors Off-Road. Het maakt in een klap uw export en import voor vandaag en morgen buitengewoon betrouwbaar en 400% concurrerend. Kom donderdagmiddag 2 november 2023 naar het 0344 Off-Road Instapevent speciaal voor het MKB van Moerdijk e.o. Daar laten wij u kennismaken met de mogelijkheden en voordelen van import en export over water. Speciaal het MKB krijgt een uniek kijkje in de logistieke keuken van de multimodale draaischijf van CTU Rivierenland, strategisch gelegen en geschikt voor containers, breakbulk en projectlading.

PROGRAMMA
Donderdagmiddag 2 november 2023

15.00 – 15.15 uur: inloop.
15.15 – 15.30 uur: welkom en korte uitleg.
15.30 – 17.00 uur: start ‘Off-Road Rally’rondleiding op de overslagterminals voor binnenvaart.
17.00 – 18.00 uur: MKB-netwerkborrel, met volop gelegenheid tot het stellen van uw bedrijfsspecifieke vragen over export en import en het gesprek aan te gaan met tevreden verladers en vervoerders die u al zijn voorgegaan.

Locatie 

  • CTU Rivierenland
  • De Grotewei 1
  • 4004 LC Tiel

Kosten

Aan dit instapevent zijn geen kosten verbonden.