Topsector Logistiek Festival

11
Sep - 23

De wereld verandert in snel tempo. Zijn onze supply chains wel veerkrachtig genoeg ingericht? Werken we voldoende samen voor het multimodale transport van de toekomst? Hoe krijgen we de keten zó in beweging dat we kunnen gaan bouwen aan een duurzame en innovatieve oplossingen? En welke bouwstenen hebben we daarvoor nodig?

Het Topteam Logistiek nodigt u uit voor het Topsector Logistiek Festival. Een programma met nieuwe inzichten, innovatieve oplossingen, bijzondere interacties en veel ruimte om elkaar te ontmoeten. Laat u inspireren, verrassen en verwonderen tijdens dit festival. Het wordt een fantastische dag! Zien we u daar?

Deelsessie Joint Corridors Off-Road ronde 1:  14:15 uur – 15:15 uur

WORDT EEN KAMPIOEN MULTIMODAAL TRANSPORT EN PAK DIE SCHAAL MEE!

Wil jij kampioen multimodaal transport worden en schaal bereiken? Tijdens deze sessie nemen diverse bedrijven (verladers en vervoerders), maar ook overheids- en onderwijsorganisaties uit het Joint Corridors Off-Road programma je mee in hun innovatieve samenwerking. Doordat zij dagelijks gebruikmaken van schaal via 45 joint-corridors met 500 vertrekken en aankomsten per week, 3.000.000 TEU per jaar, 900.000 ton CO2-besparing en 400.000.000 wegkilometers km-besparing per jaar! Leer hoe je schaal creëert van de makers van de allerbekendste schaal van Nederland en ontdek of dit programma ook voor jouw organisatie interessant is!

Sprekers: 

  • Martijn van Zon (De Tingieterij),
  • Arno Swagemakers (3MCT),
  • Roland Verbraak (BTT Multimodal Group),
  • Adriaan Zeillemaker (Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat),
  • Gert-Jan Rombouts (Bostik Benelux)

 

KOM DUS OP 11 SEPTEMBER 2023 NAAR HET TOPSECTOR LOGISTIEK FESTIVAL IN DE KUIP EN WORDT OOK EEN KAMPIOEN MULTIMODAAL TRANSPORT!

________________________________________________________________________________